Vrouw (18) meldt zich met advocaat bij politie na aanbieden postpakket met cocaïne

De 18-jarige vrouw G.D. is in de laatste week van februari door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade aangehouden, nadat zij zich met haar advocaat bij de politie had gemeld, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 9 maart.

Deze jonge vrouw heeft in de maand november 2020 een pakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij een van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werd echter 500 milliliter cocaïne in de doos aangetroffen. 

De coke werd in beslag genomen, waarna deze zaak werd overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de vrouw door de politie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: