Urmila Matondkar deelt ‘mangalsutra moment’

Actrice Urmila Matondkar vierde woensdag haar vijfde huwelijksjaar met Mohsin Akhtar Mir. Door een foto van haar bruiloft te delen, feliciteerde Urmila haar man op de grote dag. Urmila en Mohsin trouwden in 2016.

Urmila gaf een kijkje in haar “mangalsutra moment” en schreef een schattige post voor Mohsin. “Mijn kostbare “mangalsutra” moment. En een prachtige reis van vijf jaar die ons beider leven blijft verrijkt. Happy anniversary liefste Mohsin,” schreef ze bij de foto.

Urmila postte ook een openhartige klik op haar Instagram-account met Mohsin. Ze schreef: “Van hier tot in de eeuwigheid… Alle sterren in de wereld…de maan…en jou. Om mijn leven mooier en betekenisvoller te maken.  Happy anniversary mijn liefde. Ps. Mis de maan niet. en mijn gekke Romeo.”

Mohsin deelde ook een foto met Urmila. Zijn onderschrift luidde: “Met jou aan mijn zijde ben ik de gelukkigste, meest dankbare en gelukkigste persoon ter wereld. Vijf jaar, 60 maanden, 260 weken, 1.825 dagen – Voor eeuwig en altijd

Verliefd op jou…Happy anniversary mijn zielsverwant.”

Mohsin Akhtar Mir is een zakenman uit Kasjmir. Urmila en Mohsin hebben een rustige huwelijksceremonie gehad, verstoken van alle gebruikelijke Bollywoodspulletjes. Het huwelijk werd volgens hindoeïstische rituelen voltrokken in Urmila’s woning in aanwezigheid van alleen naaste familieleden. De enige Bollywoodfiguur die aanwezig was, was Urmila’s goede vriend en topontwerper Manish Malhotra.

In een interview met indianexpress.com uit 2019, sprak Urmila over het feit dat ze werd getrolled omdat ze met een moslim trouwde. Ze zei: “Dit is de politiek van haat-wraak. Niemand heeft het over de vijf jaar vooruitgang die niet zijn doorgegaan, de dromen die nooit zijn uitgekomen. Ze hebben het alleen maar over de ruimte… Hoe zit het met praten over problemen op aarde? De trollen hebben bewezen tot welk niveau ze zich kunnen verlagen. Ik ben nooit van religie veranderd, dat is me nooit gevraagd. Mijn man is net zo’n trotse moslim als ik een trotse hindoe ben. Dat is de schoonheid van onze natie, en ook van ons huwelijk. In feite proberen ze de islam op een bepaalde manier te kleuren of mij een besluiteloos persoon te laten lijken, hoewel ik duidelijk ben in mijn denken.”

Urmila werd beroemd na RGV’s Rangeela in 1995. Ze speelde voor het laatst de hoofdrol in 2014 Marathi film Ajoba, en deed ook een speciaal nummer in de film Blackmail uit 2018. Ondertussen werd de actrice ook jurylid bij de dansrealityshow Jhalak Dikhhla Jaa Seizoen 2 in 2007.

Urmila sloot zich in maart 2019 aan bij het Congres en ging ook voor de Lok Sabha-zetel. Later sloot ze zich aan bij Shiv Sena in december 2020.

error: Kopiëren mag niet!