Burgermoeder verwent onbaatzuchtige vrouwen

Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Het doel is aandacht te vragen voor thema’s zoals economische zelfstandigheid, empowerment, seksueel geweld, zorg en arbeid, discriminatie en racisme.

In het kader hiervan heeft de districtscommissaris Suraksha Hirasingh van Wanica Noord-West het initiatief genomen een aantal vrouwen, die een wezenlijke bijdrage leveren aan een specifiek deel van de samenleving, extra aandacht te geven. Deze vrouwen zetten zich onbaatzuchtig in voor het welzijn en de begeleiding van kwetsbare kinderen en vrouwen in de samenleving. Het gaat in deze om de bewoners, moeders en begeleiders van de volgende instellingen: het Hadassah Opvangcentrum, dat zorgt voor de huisvesting, welzijn en begeleiding van kwetsbare kinderen en vrouwen en Stichting In de ruimte, die zich inzet voor opvang van mensen met een lichamelijke beperking.

Deze groep vrouwen worden verwend met een haar-, schoonheids- of nagelbehandeling. Deze behandelingen zijn door een groep vakspecialistische vrijwilligers gratis verzorgd. Voorst zijn de senioren vrouwen van de Stichting Kibri Mi (woon-, zorg- en activiteitencentrum voor senioren burgers) verrast geworden met een beautypakket gesponsord door een schoonheidssalon.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: