“Beetjes bij beetjes bereik ik wel mijn doelen”

Het is niet onbekend dat ook vrouwen het beroep van taxichauffeur uitoefenen om geld te verdienen. Tijdens een gesprek gaf een vrouwelijke taxichauffeur aan dat zij geen andere optie heeft dan taxi te rijden. Zij vertelde verder dat ze heel lang op zoek is geweest naar een vaste baan, maar dat het niet gemakkelijk is één te vinden. “Ik heb de middelbare school gehaald en andere cursussen gevolgd. Maar heb toch geen vaste baan kunnen vinden met een goed inkomen. Als alleenstaande moeder heb ik met mijn drie kinderen heel veel ‘gestruggeld’, maar toch mijn school afgemaakt. Ik had dat wat ik heb geïnvesteerd op school, liever geïnvesteerd in mijn kinderen. Die tijd, aandacht en geld kon ik beter gebruiken”, zegt zij. De alleenstaande geeft verder aan dat zij liever met haar eigen business was gestart. “Taxichauffeur zijn lijkt voor mij het beste voor nu. Ik bepaal mijn tijd, kan mijn kinderen afhalen en op tijd zetten waar ze moeten zijn en ook tijd met hen doorbrengen. Ik heb wel af en toe drukke dagen gehad, maar ik compenseer het zeker wel. Beetjes bij beetjes bereik ik wel mijn doelen. Naast het rijden van taxi lever ik ook bestellingen, die mensen bij mij plaatsen van online-spullen. Dus het gaat de goede kant op. Voor mij is het anders, maar aan degenen die hard hun best doen op school, adviseer ik het te blijven doen. Het leven voor eenieder is en loopt anders. Wie weet wat er kan gebeuren”, zegt de alleenstaande moeder.

TM 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: