Minister Ramadhin met MoHanA-campagne in Atjoni

In het kader van de MoHanA-voorlichtingscampagne (Mond-/neuskapje op, Handen wassen, Afstand houden) van het ministerie van Volksgezondheid en de Pan-American Health Organization (PAHO) bezocht minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin vrijdag Atjoni. Hij bracht die dag een oriëntatiebezoek aan het gebied. De bewindsman informeerde de inwoners over de noodzaak van het dagelijks toepassen van de preventiemaatregelen.

De campagne heeft als voornaamste doel het bewust maken van de samenleving over de drie basis preventiemaatregelen tegen het Covid-19 virus. Dit meldt de Communicatie Dienst Suriname maandag 8 maart.

De bewoners kregen een mond-/neuskapje, handsanitizer, T-shirt en een bumpersticker, allen bedrukt met het opschrift MoHanA. Daarnaast kregen zij een flyer met informatie over het wassen van de handen, het dragen van een mond-/neuskapje en het in acht nemen van de 1.5 meter afstand.

Bootsmannen waren bleken bereid hun boten te beplakken met MoHanA stickers en flyers, om passagiers van de informatie te voorzien. Op de terugweg werd een tussenstop gemaakt bij de VOJ-school te Atjoni. De leiding van de school werd voorzien van flyers voor de leerlingen en posters voor de lokalen. Al het promotiemateriaal is bekostigd door de PAHO.

Op vrijdag 26 februari jongstleden werd het district Wanica aangedaan, Nickerie wordt vrijdag bezocht door het MoHanA voorlichtingsteam.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: