Vicepresident Ronnie Brunswijk lanceert eigen website op verjaardag

President Santokhi: ‘Energie verzamelen om nog harder te werken voor het volk’

Vicepresident Ronnie Brunswijk viert vandaag zijn 60ste verjaardag. “Vandaag ben ik 60 jaar geworden”, zei de vp op social media. Gedurende de hele dag kwamen er van alle delen van de samenleving felicitaties binnen. President Chandrikapersad Santokhi bracht in een videoboodschap zijn felicitaties over. Het staatshoofd stelde dat velen op hun zestigste, met pensioen gaan. “Maar u niet. Op deze dag moeten wij de schepper  bedanken. Uw dierbaren bedanken. U bent vandaag VP om de missie te volbrengen. Op deze dag gaat u energie verzamelen, want wij gaan nog harder moeten werken voor het volk. Heb een geweldige dag, Happy Birthday!”, aldus het staatshoofd.  Op Facebook maakte de vp bekend dat zijn website gelanceerd is. Hij schreef: “In verband met mijn jaardag launch ik mijn officiële website https://ronniebrunswijk.sr. Volg de website voor echte informatie en geen fake news. Today is my birthday. Dank u God voor dit nieuw levensjaar. Chapter 60”, aldus Brunswijk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: