Suriname deporteert vier Guyanese criminelen naar Guyana

De vier hebben gevangenisstraffen uitgezeten in Suriname

Vier Guyanese criminelen, die wegens verschillende misdrijven in Suriname in de gevangenis zaten, zijn zondag na het uitzitten van hun straf naar Guyana gedeporteerd. Dit melden Guyanese media. De Guyana Police Force (GPF) stelt in een verklaring, dat de veroordeelden rond een uur ‘s middags zijn overgedragen door de politie van Nickerie aan een vertegenwoordiger van de Guyanese politie.  De mannen zitten momenteel vast in afwachting van hun vrijlating.

De vier Guyanese gedeporteerde personen zijn Andre Ragmangal (39) die een maand in de gevangenis heeft gezeten wegens te lang verblijf in Suriname, Govinda Dhanraj (31) die twee maanden vast zat wegen huiselijk geweld, de 47-jarige Shanandeen Bacchus die twee jaar gevangenisstraf uitzat wegens handel in verdovende middelen en de 58-jarige Nazim Shaw die twee jaar gevangen zat voor mishandeling.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: