Onafhankelijk Kiesbureau op bezoek bij CBB

Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) is onlangs op bezoek geweest bij het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB). De voorzitter van het OKB, Samseerali Sheikh-Alibaks, geeft tegenover Dagblad Suriname te kennen dat het om een kennismakingsontmoeting tussen het OKB en CBB ging. De OKB-delegatie werd ontvangen door CBB-directeur Anastatia Pokie. Tijdens het bezoek is aan het CBB uitgelegd wat de taken en bevoegdheden van de commissie zijn. Het OKB heeft haar wettelijke taken en bevoegdheden gepresenteerd aan het CBB, stelt Sheikh-Alibaks. Daarnaast vond een introductie plaats van de Commissie CBB, die het OKB heeft ingesteld. De essentie was om het belang van een goede, transparante samenwerking tussen beide verkiezingsactoren te benadrukken. Het CBB heeft zich gecommitteerd aan een open en transparante medewerking en samenwerking met het OKB.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: