Jubilarissen gehuldigd in het district Commewijne (deel 1)

In de laatste week van de maand februari is van start gegaan met de huldiging van jubilarissen (echtparen) in het district Commewijne. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Commewijne. Op zaterdag 27 februari  herdachten de echtparen Sewpal-Roepnarain en Pinas- Lombea het feit dat zij  50 jaar zijn gehuwd (gouden huwelijk). In verband met dit heugelijk feit is de districtssecretaris Sewpersad.S, die de burgervader vertegenwoordigde, op bezoek geweest. Zij heeft de felicitaties overgebracht en de gebruikelijke enveloppen aan deze echtparen overhandigd. Op dinsdag 2 maart  werd op het Commissariaat de echtparen  Kromosentono-Simin , Sewradj- Chirmoti en Somopawiro- Djamat in de bloemetjes gezet. Dit in verband met de huldiging van hun gouden huwelijk. De Districtscommissaris Mohamedsafiek Radjab heeft de felicitaties overgebracht en de gebruikelijke enveloppen overhandigd.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: