Nog drie aanhoudingen in zaak 160 kilo marihuana op terrein Nieuwe Haven

In de zaak van de vondst op 26 januari van 160 kilo marihuana (‘jami’) zijn in de laatste week van februari drie arbeiders, werkzaam op het havencomplex, aangehouden. Dit meldt het Korps Politie Suriname zaterdagmiddag 6 maart.

In deze zaak waren al eerder vier verdachten aangehouden en in verzekering gesteld.

De nu drie opgepakte verdachten kwamen tijdens het onderzoek in beeld en werden in de laatste week van februari door rechercheurs ontboden. Toen de drie, R.K., G.C. en A.N. (allen 39 jaar) zich bij de afdeling Narcotica Brigade melden, werden zij direct aangehouden.

Zij werden voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie en na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: