Man (22) biedt postpakket met cocaïne ter verzending aan

Het Korps Politie Suriname bericht zaterdag 6 maart, dat de 22-jarige C.D. in de derde week van februari door rechercheurs van de Narcotica Brigade in zijn woning is aangehouden.

De man had zaterdag 23 januari een postpakket met 90 gram cocaïne ter verzending naar het buitenland aangeboden bij een van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werd 90 gram cocaïne, verborgen in een speakerbox, in het postpakket aangetroffen.

Het postpakket en de cocaïne werden meteen in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

De verdachte ontkent dat hij cocaïne in een postpakket voor verzending heeft aangeboden. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: