Huize Francis der E.B.G.S. moet ziekenboeg uitbreiden

Het bejaardentehuis Francis der E.B.G.S. in het district Nickerie moet haar ziekenboeg gaan uitbreiden. Dagblad verkreeg de volgende informatie van Leysner Leslie van het bejaardentehuis. “Momenteel is er uitbreiding nodig voor de ziekenboeg. Er is al een projectdossier. De komende week zullen de brieven doorgestuurd worden naar de gemeenschap met het verzoek voor ondersteuning. Enkele spullen die nu prioriteit genieten zijn pampers, handschoenen en schoonmaakmiddel. Het bejaardentehuis telt momenteel 30 personen. De huisarts is op afroep standby en familiebezoek is goed te noemen met inachtneming van de Covid-19 maatregelen. De gemeenschap draagt ook flink bij met levensmiddelen en financiën” aldus Leysner. Huize Francis der E.B.G.S. werd opgericht op 15 november 1976. ( Foto: Jaysoer Carwash  recent met een donatie bij Huize Francis der E.B.G.S.)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: