Verdachte (18) van roof mobiele telefoon kort na roof opgepakt

De 18-jarige R.B. is maandag 1 maart, kort nadat hij een voetganger in de Koreastraat onder bedreiging van een gasbuks had beroofd van een mobiele telefoon, door een agent in de Hendrikstraat aangehouden. De jongen werd hierna overgedragen aan de politie van Uitvlugt, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdagavond.

Het slachtoffer deed diezelfde dag aangifte tegen R.B. op het politiebureau Uitvlugt. Na roof verdween R.B. het hazenpad, maar hij werd achterna gezeten door het slachtoffer.

Een politieman die in de nabije omgeving was zag wat er gebeurde en kon de vluchtende verdachte in de Hendrikstraat aanhouden. Bij de jongen werden de gasbuks en de mobiele telefoon aangetroffen en inbeslaggenomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd R.B. in voorlopige verzekering gesteld, terwijl de mobiele telefoon werd afgestaan aan de eigenaar.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: