Regio-vertegenwoordiger UNICEF biedt geloofsbrieven aan

De regionaal vertegenwoordiger van het Kinderfonds van de Verenigde Naties, UNICEF (United Nations International Children’s Emergency Fund), Nicolas C. Pron, heeft donderdag zijn geloofsbrieven aangeboden aan minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking ten kantore van de minister. 

Nadat de geloofsbrieven waren aangeboden, hebben minister Ramdin en de UNICEF-vertegenwoordiger het landenprogramma voor 2021 getekend. Ramdin geeft aan, dat Pron als standplaats Georgetown, Guyana, heeft. Dit bericht de Communicatie Dienst Suriname vrijdag 5 maart.

Het landenprogramma dat getekend is, behelst de uitvoering van een viertal projecten ten behoeve van het Surinaamse kind voor een bedrag van U$ 950.000. Volgens de bewindsman gaat het onder meer om de zorg van kinderen en de uitdagingen waarvoor ze staan. 

Minister Ramdin zei blij te zijn, dat ondanks de Covid-19 pandemie, projecten zijn goedgekeurd in het belang van het kind waarbij de zorg een belangrijke rol speelt. In het kader van de pandemie zal via UNICEF ook worden gelet op de mentale gezondheid van kinderen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: