“Na vallen is het opstaan, maar het is mij niet gelukt”

Na vallen sta je op, maar het is mijn niet gelukt mijn werk door te draaien, zegt Xaviera aan de krant. Xaviera huurde een ruimte van waaruit zij haar diensten verleende aan derden. Het aan brengen van nagels met model, ook pedicuren en manicuren.  Xaviera gaf verder aan dat zij dit werk al zes jaren doet. Goed bekeken is het eigenlijk vijf jaren want ik tel 2020 als een verloren jaar. Het heeft me erg geschokt, benadrukt Xaviera.  Zij gaf aan dat zij door de hele situatie in grote problemen zat.  “De huur van mijn ruimte kon ik niet meer betalen, ik was ook achter met het betalen van mijn huishuur en mijn verzekering. De enige oplossing voor mij was mijn spullen te verkopen en daarmee mijn huishuur betalen en zorgen voor mijn voeding. Ik heb als het ware een deel van mijn dromen verkocht om te overleven. Het lijkt gek, maar voelt heel zwaar aan. Om ergens weer te beginnen met wat ik deed, neemt veel tijd”.

Xaviera gaf aan dat zij intussen met iets kleiner is gestart. Zij maakt natuurlijke sap soorten voor verkoop. Ook maakt zij cake soorten op bestellingen. Ik heb geen vaste baan dus leef ik alleen van mijn talenten. Ik ben ook niet zo ver geschoold en is een betaalbare baan moeilijk te vinden. Naast mijn nieuwe business werk ik ook voor iemand als dienstvrouw en oppas in huis, zegt Xaviera. “Het was misschien een verkeerde stap van mij om alles te verkopen, maar het was voor mij op dat moment de enige oplossing om mij schuldvrij te krijgen”. Xaviera adviseert eenieder goed na te denken wanneer zij in moeilijke situatie zitten.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: