Man (53) verdacht van diefstal autolenzen en injector onderdelen bij sloopbedrijf

Agenten van de Recherche Regio Oost hebben maandag 1 maart N.F. (53) aangehouden. De man, werkzaam bij een sloopbedrijf in het district Commewijne, wordt ervan verdacht autolenzen en injector onderdelen te hebben gestolen, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag 5 maart.

Het politieonderzoek wijst uit, dat N.F. op een onbewaakt moment onderdelen van het bedrijf heeft gestolen, waarna hij een collega benaderde met het verzoek een koper voor hem te zoeken. De collega vertrouwde het zaakje niet en sloeg alarm bij de leiding

.

De eigenaar van het bedrijf stelde een onderzoek in en benaderde de verdachte werknemer om de onderdelen te kopen. De twee gingen naar de auto van N.F. en bij de onderhandeling bleek het om de gestolen lenzen en onderdelen van het sloopbedrijf te gaan. De werkgever schakelde de politie in waarop de verdachte kon worden aangehouden. Samen met de in beslag genomen goederen werd de man overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

De verdachte bekent de diefstal te hebben gepleegd en is na afstemming met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: