Lions Club Parwani geeft terug aan de gemeenschap

Op 03 maart jongstleden heeft de president Rezah Amirkhan namens Lions Club Parwani gebeld naar de uitzending van Faried Pierkhan’s Kal Aaj Aur Kal. De President heeft hierbij USD 5000,- toegezegd aan Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. Dit geldbedrag ten behoeve van het aanschaffen van covid vaccins. Deze geste is gewaardeerd door de Minister. Hij noemde het een grote druppel op een hete plaat. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Amirkhan dat er een symbolisch overdracht volgt na afstemming met de Minister. Dit uiteraard met inachtneming van de covid-19 maatregelen. Lions Club Parwani gedenkt op 17 maart haar 35e jaardag. De club is actief bezig om de  gemeenschap te ondersteunen en noden te verhelpen. Dit doen ze met middelen uit fondswervingsprojecten in de gemeenschap alsook uit donaties van leden en bevriende ondernemingen. ( Foto: De president Rezah Amirkhan)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: