Bekende (33) van de politie, ‘Bra’, verdacht van een beroving in Nieuw-Nickerie

Het Korps Politie Suriname bericht vrijdagmiddag 5 maart, dat de recherche van Regio West op maandag 24 februari de van een beroving verdachte 33-jarige R.L., alias ‘Bra’ heeft opgepakt te Nieuw-Nickerie. 

Het slachtoffer had op 20 februari aangifte gedaan tegen hem op het politiebureau in Nieuw-Nickerie. Zij verklaarde, dat zij zich bij een restaurant bevond om eten te kopen. Op een bepaald moment liep R.L. haar voorbij en zonder enige reden ontstond er een woordenwisseling tussen hen. L. liep naar haar toe en greep haar portemonnee met een onbekend geldbedrag in SRD’s uit haar hand. Vervolgens verdween de man.

Aan de hand van de beschrijving van het slachtoffer werd de verdachte in beeld gebracht en die kon op 24 februari worden aangehouden. Hij blijkt een bekende van de politie te zijn en heeft meer dan één vonnis op zijn naam staan.

Bij confrontatie werd de verdachte positief herkend door de echtgenoot van het slachtoffer. R.L. heeft toegegeven een woordenwisseling te hebben gehad met de vrouw, maar dat hij haar portemonnee niet uit haar hand heeft gegrepen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte hij in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!