Rowane Blijd lanceert nummer in Afro genre

De Surinaamse artiest Rowane Blijd heeft onlangs zijn 2e  commerciële solo nummer gedropt via zijn label WeDemBossMusic van The Gboss. Dagblad Suriname verkreeg van Roberto ‘The Gboss Banel de informatie dat Rowane Blijd één van populaire artiesten van dit moment is. “Verrassend is dat het nummer geen kabula is wat we gewend zijn van deze artiest, maar de genre is Afro. De in Nederlands geschreven tekst is afkomstig van Roberto ‘The Gboss’ Banel die ook de producer is geweest.

Rowane verliet in december 2020 de bekende kabula band Effe Anders waarmee hij de afgelopen jaren furore maakte. “Er zat allang meer in me dan alleen kabula, maar de juiste omgeving had ik nog niet gevonden. Ik ging op zoek naar professionele hulp en WeDemBossMusic gaf me nieuw hoop en ik ben Banel dankbaar daarvoor” aldus Rowane in een gesprek. De videoclip is inmiddels al te bekijken via YouTube. De zanger zijn EP zal exclusief op Trackdrip gelanceerd worden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: