RALF Productions organiseert ladies Fun Ride

RALF Productions besteedt speciale aandacht aan Internationale Vrouwendag. Dagblad Suriname sprak met RALF Productions en begreep dat met in achtneming van de Covid-19 maatregelen de organisatie een gezellig uitje voor de ladies wil organiseren. “Het wordt een gezellige fietsentour op 07 maart door de straten van Paramaribo. Het is een speciaal evenement voor de vrouw in het kader van de Internationale Vrouwendag. Alle ladies mogen zich middels een online link, facebook pagina Stem v/d vrouw aanmelden voor registratie en nader instructies. De motto van de organisatie hierbij is ‘samen bewegen= samen gezond leven’. Elk jaar op 08 maart gedenken wij de Internationale Vrouwendag. Deze dag staat in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Internationale Vrouwendag is in de twintigste eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeid en kiesrecht (Staking van vrouwen in de textiel- en kledingindustrie, die plaatsvond op 8 maart 1908 in New York).

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!