Man bij roof van zijn halsketting door kogel in heup geraakt

Een vrouw heeft afgelopen maandagochtend aangifte gedaan van de beroving zaterdagavond 27 februari van haar zoon in de H. Soerdjbalistraat te Sunny Point. Bij die beroving werd hij in zijn heup geraakt door een kogel uit het vuurwapen van de rover. De zoon is opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, zo heeft Dagblad Suriname vernomen.

Het slachtoffer verklaart, dat hij zijn auto in de H. Soerdjbalistraat parkeerde toen een onbekende man hem van achteren naderde en aan zijn halsketting rukte. Hij voelde daarbij een hard voorwerp tegen zijn heup gedrukt. Het slachtoffer sloeg dat voorwerp van zijn heup af waarop een schot afging.  

De rover rende vervolgens weg. Het slachtoffer voelde een branderig gevoel en zag dat er bloed sijpelde uit de wond. Hierop reed hij per eigen gelegenheid naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.  De zaak is overgedragen aan de recherche Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: