IAmGold/Rosebel brengt president Santokhi op de hoogte van diverse issues

De Canadese goud multinational IAmGold van de Rosebel goudmijn heeft dinsdag een presentatie gehouden voor president Chandrikapersad Santokhi over de bedrijfsvoering, het fonds dat het bedrijf heeft opgezet ten behoeve van gemeenschapsontwikkeling, belastingafdrachten, veiligheidsissues, royalties, uitdagingen en Covid-19, aldus Sharmila Jadnanansing, Country Director bij het mijnbouwbedrijf.

Het bedrijf heeft onlangs een overeenkomst getekend met de overheid in het kader van het waarborgen van de veiligheid in de gebieden waar de maatschappij opereert. De bedrijfsleider zei, dat IAmGold er alles aan doet om voorzieningen te treffen om de strijd tegen Covid-19 aan te gaan. Het bedrijf is momenteel Covid-vrij.  Jadnanansing zei verder, dat het Canadese bedrijf het vaccinatieprogramma van de overheid ondersteunt. 

Het bedrijf maakt zich klaar om steeds meer projecten ten behoeve van de gemeenschapsontwikkeling te ondersteunen of uit te voeren. Het gaat om projecten in het kader van water- en elektriciteitsvoorziening, maar ook ten behoeve van sport en cultuur, capaciteitsversterking en projecten die inkomsten genereren voor de gemeenschappen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: