Gouden Huwelijk voor echtpaar Nanden – Amattaram

Het echtpaar Nanden – Amattaram heeft op 24 februari  2021 hun 50 jarig huwelijk mogen gedenken. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van Bic Paramaribo Zuidwest. Echtgenoot Nanden heeft eerst gewerkt bij  Openbare Werken daarna bij de Dienst Watervoorziening, ook bij bouwbedrijf Farma, BEM,  H.j. De Vries, Kirpalani enz enz, hij is dus een echte bezige bij geweest. Zijn hobby’s zijn voetballen, kaarten,  matjokken, joggen, volleyballen en het spelen van Chautal. Zijn gezondheidstoestand is redelijk te noemen na een hartinfarct opgelopen te hebben in 2019.  Echtgenote Nanden- Amattaram heeft gewerkt bij de SWM, bij het min. Van LVV  tot haar pensionering in 2008.  Haar hobby’s zijn tuinieren, batik schilderen en tekenen op kledingen,  bloemschikken en het telen en kweken van medicinale planten van de javaanse cultuur. Haar gezondheid is ook redelijk te noemen na een operatie in 2017.  Het echtpaar heeft 2 zonen en 2 kleindochters. Het echtpaar woont in het ressort Weg naar Zee.  Het echtpaar ervaart 50 jaar gehuwd zijn door respect te hebben, elkaar ondersteunen, geloof in goede communicatie en lief zijn voor elkaar. Deze dag mogen zij doorbrengen in familie verband volgens de Covid-19 regels. Districtscommissaris van Paramaribo Zuidwest  Fulgence Javinde heeft  de gebruikelijke enveloppe met inhoud overhandigd en de felicitaties overgebracht.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: