Artiesten Angel ArunA & Vinay Kalpoe over hun release “Dua

Recentelijk is de videoclip “Dua” uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de artiesten Angel ArunA & Vinay Kalpoe.  De artiesten zijn een samenwerking aangegaan voor het nummer “Dua”. De keuze voor het nummer “Dua” is eigenlijk gemaakt omdat het ten eerste,  een prachtig en gevoelig nummer is. Ten tweede omdat de stemmen van Vinay en ArunA goed pasten voor wat betreft dit nummer met een een hoge en een lage pitch. De artiesten hadden ook meteen een klik, same direction, same feel. Ze hebben vervolgens Rekesh Dukaloo, RD Musiq gevraagd om voor de muziek te zorgen. Met behulp van mail en app, ideeën uitgewisseld, elkaar input en feedback gegeven, het is zodoende een fantastische samenwerking geworden. De artiesten ArunA en Vinay hebben elkaar pas persoonlijk gezien tijdens de video shoot. “We zijn in de zomer van 2020 door een wederzijds bevriende muzikant aan elkaar voorgesteld, toen begon het idee om samen een track op te nemen. Vinay woont in Den Haag en ik in Leeuwarden. Hij heeft de audio opgenomen bij Rekesh in de studio en ik in mijn homestudio. Ja, covid vraagt om creativiteit hè. De video shoot bracht geen problemen wat betreft covid, omdat het een prachtige outdoor video is geworden, helemaal in handen van camera wonderboy Jamie Makka. Graag willen Vinay & Ik al onze fans, followers all over the world onwijs bedanken voor hun support, in het bijzonder dank aan Suraj Sahadew-Lall” aldus de zangeres. Vinay is nu al ruim 5 jaar actief in de scene.  Hindirock, rock ballads en hindi-pop is echt de stijl van Vinay. Van Guru Glenn Kallasingh heeft hij de klassieke Dhrupad style mogen leren. ArunA is al ruim 22 jaar actief zowel in de Hindi Pop scene als daarbuiten. Ze is een versatile singer en heeft tot nu in bijna alle stijlen wel liedjes verwerkt.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: