First Lady brengt hulde aan personeel MMC en schenkt behoeftige huishoudens in Nickerie waardebon

First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft zondag hulde en dank uitgebracht aan het personeel van het Mungra Medisch Centrum (MMC) in Nieuw-Nickerie voor de getoonde inzet de afgelopen periode in het kader van het helpen beteugelen van de Covid-19 pandemie.  Tijdens haar bezoek aan het district Nickerie heeft zij ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om aan ruim 150 behoeftige huishoudens een waardebon van SRD 500 te schenken, mede mogelijk gemaakt door donateurs. Daarnaast kregen zij elk een zak rijst van 10 kilo, gesponsord door Manglie, zo schrijft de Communicatie Dienst Suriname.

Volgns de First Lady verdienen medewerk(st)ers  de nodige dank en waardering voor hun inzet. Eerder kregen de zorgverleners van het Wanica Ziekenhuis en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo ook de nodige waardering en dank voor hun bijzondere bijdrage. De zorgverleners mochten gebak in ontvangst nemen.  Tijdens haar bezoek aan het MMC zei de First Lady dat zij het werk van verpleegkundigen ziet als een roeping van binnenuit om de medemens te helpen. Ze riep de medewerk(st)ers op het goede werk te blijven doen, omdat het met liefde wordt gedaan. 

De presidentsvrouwe riep de samenleving op de Covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen, omdat de pandemie nog niet geweken is. Ze gaf aan gevaccineerd te zijn tegen Covid-19, om daarmee aan te tonen vertrouwen te hebben in het vaccin en om daarmee nog meer bescherming aan elkaar te bieden. Algemeen directeur van het MMC, Shaista Abdul, zei dat sedert haar aantreden drie maanden geleden er is gewerkt aan de reorganisatie en herstructurering van het ziekenhuis om de efficiëntie en de kwaliteit van de afdelingen te verbeteren. Ze sprak ook haar waardering uit voor de inzet van haar medewerk(st)ers in de afgelopen periode. Daarnaast zijn er plannen om de dienstverlening van het ziekenhuis verder te verbeteren.

Abdul liet verder weten, dat het MMC mogelijk de komende week van start zal gaan met het toedienen van het Covid-19 vaccin aan de medewerk(st)ers. Na de toespraken vertrok de First Lady naar enkele gebieden om daar donaties te overhandigen aan huishoudens.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: