Del Castilho had verantwoording en excuses verwacht in kwestie Surfin

De eerste reactie van Angelic Del Castilho, voorzitter van DA’91, op het debat in DNA naar aanleiding van de kwestie Surfin NV is een van teleurstelling. Del Castilho stelt verwacht te hebben dat er verantwoordelijkheid zou worden genomen en dat er na excuses een frisse start zou worden gemaakt. “Ik had een zakelijke benadering verwacht, maar kritische mensen worden afgezet als a-nationaal.” Ze noemt het non integer dat het wordt gebracht alsof kritische mensen tegen ontwikkeling zijn. “Juist omdat we vooruitgang willen volgens wet en recht zijn we kritisch.” De politica verwijst naar de vorige regering dat er genoeg voorbeelden zijn hoe het niet moet. “We horen nu aan dat de nv nooit heeft bestaan, terwijl we de inschrijving bij KKF hebben gezien. Een KKF-uittreksel betekent dat er een inschrijving is, bovendien is er kapitaal gestort voor de nv. Dat betekent dat men aan het gezond verstand komt van de bevolking.” Ik denk dat dit voor deze regering niet gezond is, besluit de DA’91-voorzitter.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: