Debuutsingle Addiction uitgebracht

De Surinaamse artiesten CHVK en Ralph XO hebben hun debuutsingle Addiction gelanceerd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Real Life Entertainment. Ondanks de covid-19 situatie hebben ze gewerkt aan hun productie voor alle muziekliefhebbers. De 24 jarige Stephen Slagveer – CHVK heeft sinds begin dit jaar zijn carrière in de muziekscene een andere wending gegeven. Addiction is een Engelstalig nummer met een afro Caribbean vibe. In de videoclip is ook Ralph XO te zien. De track is beschikbaar op Spotify, Deezer en andere muziekdiensten. Chvk en Dvmsko zijn tevens de beatmaker van de song. De opname is in Masterminds Studio gedaan. Het nummer is misschien wel relevanter dan ooit, nu heel de wereld even stil ligt door de corona crisis. Addiction gaat over een jonge vrouw die vreemd gaat en verloren raakt in de liefde. Soms gebeurt er iets heftigs in het leven van mensen, waarbij er helemaal geen happy end is. De nieuwste single van Chvk en Ralph XO is uitgebracht door Real Life Entertainment. De artiesten zijn te volgen op Facebook en Instagram @Chvk & @Ralph_xo

 Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: