Zangeres Mo’reen over het nummer ‘Ik zal er zijn’

Artiest vraagt medewerking voor maken van een videoclip

De zangeres Mo’reen heeft op 18 januari haar nieuwste productie opgenomen in Studio Recall. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie over de zangeres en haar song. Mo’reen is momenteel woonachtig in België. De artiest is van Surinaamse afkomst en is geboren als Maureen Alberg. Soul-music is haar met de paplepel ingegoten, met legendarische Motown grootheden als haar grote voorbeeld. Gewapend met grootmoeders pruik en een haarborstel als microfoon werden de verschillende music-clips nagespeeld. Het vorige beschrijft ze in haar biografie. Het was een uitdaging voor haar als artiest om opnames te doen van het nummer met de lockdown. Ze heeft vooral moeten wachten op het moment totdat ze wel naar de studio mocht. Er stond een videoclip in de planning, maar helaas is de opname gecanceld. De artiest en haar team kreeg geen toestemming om op straat te filmen in haar gemeente. Ze doet hierbij een beroep op een ieder om een stuk te filmen met zijn of haar mobiel (horizontaal) en het op te sturen naar [email protected] Ze heeft als doel om van de mooiste stukjes een compilatie te maken voor haar videoclip.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: