Vijftien automobilisten met donkere tintlaag op voorruit auto beboet

De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) hield afgelopen donderdag op de Gemenelandsweg, ter hoogte van de Virolastraat, een verkeerscontrole. 

Leden van deze afdeling zijn belast met de afhandeling van door de verkeersrechter gevonniste verkeersovertreders. Zij hebben donderdag een groot aantal verkeersdeelnemers staande gehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdag 27 februari.

Onder hen bevonden zich bestuurders die nog openstaande verkeersboetes hadden, waarvoor zij waren gevonnist door de verkeersrechter. Zij kozen ervoor om meteen cash de opgelegde boetes te betalen, in plaats van een periode in hechtenis door te brengen.

Vijftien automobilisten bij wie de voorruit van de auto van een donkere tintlaag was voorzien, waardoor de inzittenden niet herkenbaar zijn, werden aan de kant geplaatst, kregen een boete van SRD 500 opgelegd en werden gesommeerd de tintlaag direct te verwijderen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: