Nog twee verdachten beroving opgepakt – Kompaan was al aangehouden

Het Korps Politie Suriname bericht, dat afgelopen woensdag de van een beroving verdachte W.E. (34) en C.S. (31) aangehouden. Na de aanhouding van hun 45-jarige kompaan R.P. kwamen deze twee nog voortvluchtige verdachten in beeld. 

De drie worden ervan verdacht op donderdag 31 december 2020 samen met hun overleden kompaan Patrick Apai op de kruising van de Mahadew- en Ephraimzegenweg een man  te hebben beroofd van zijn sieraden en andere persoonlijke spullen.

Volgens verklaring van R.P. kozen hij en Patrick na de beroving het hazenpad. Tijdens hun vlucht struikelde R.P. en ging het wapen dat hij bij zich had af. Hij werd hierdoor geraakt en overleed. Zijn lichaam werd op woensdag 6 januari in een in aanbouw zijnde woning aan de Liliëndaalweg aangetroffen, terwijl R.P. nog enige tijd voortvluchtig was.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn W.E. en C.S. in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!