Nieuwe bondsvoorzitter BBS werkt aan herwaardering, vrije geneeskundige behandeling en reorganisatie

Guillaume Coulor is de nieuwe bondsvoorzitter van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS). Als nieuwe voorzitter geeft Coulor aan dat de bond één van de belangrijke zaken reeds heeft gerealiseerd en dat is de loonreeks. Door de inflatie zal de bond zich inzetten voor een herwaardering. Een ander doel is de inzet voor vrije geneeskundige behandeling voor de personeelsleden. “Want van de gewapende machten zijn wij de enige die nog tot de verplicht verzekerden behoren.” Verder vertelt Coulor dat ook naar de interne organisatie wordt gekeken. “We zijn bezig met een reorganisatie. We zitten samen met de leiding en de minister om de organisatiestructuur in orde te maken”, aldus de nieuwe voorzitter.

RB  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: