Vicepresident Brunswijk: “Hechte eenheid binnen deze regering”

RvM was ingelicht over ‘een vehicle’

“De eenheid binnen deze regering is hecht”, zei vicepresident Ronnie Brunswijk vrijdag in De Nationale Assemblee (DNA). Verschillende assembleeleden hebben vragen op de regering afgevuurd over de oprichting van New Surfin NV, waarvan ook Brunswijk eerder niet op de hoogte was. De vp voerde aan dat er continu overleg is, terwijl drie keren per week fysieke ontmoetingen zijn om zaken te bespreken. “We zitten op  één lijn voor wat betreft beleid vanuit deze regering. Wij, de vicepresident en ministers, zijn inderdaad door de minister van Financiën geïnformeerd over een verhicle die fresh capital binnen zou moeten brengen. Ik heb nooit begrepen dat het ging om deze NV en hoe dat zou geschieden. Dat is alleen de verwarring die is ontstaan”, aldus Brunswijk. Hij benadrukte alleen niet op de hoogte te zijn geweest over de naam van New Surfin NV. De vicepresident riep een ieder op om verdeeldheid achterwege te laten en te stoppen met rassentimenten. President Chan Santokhi heeft meegedeeld dat New Surfin NV in feite nooit is opgericht omdat er procedurele fouten zijn gemaakt. Besloten is om een nieuwe NV op te richten. Dit is besloten binnen de coalitie en de regering. 

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: