Verdachte (27) opgepakt die vrouw heeft beroofd van halsketting

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben dinsdag 16 februari de 27-jarige D.D. aangehouden in de Antwerpenstraat.

De man wordt ervan verdacht op vrijdag 29 januari in de Leo Eliazerstraat een vrouw met geweld te hebben beroofd van haar gouden halsketting. Het slachtoffer deed diezelfde dag aangifte op het politiebureau Flora, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag 26 februari.

De vrouw, die door rechercheurs voor verhoor was opgeroepen, schrok overigens toen zij het politiebureau binnenstapte. De man die met een mondkapje voor de politie zat, was namelijk degene die haar had beroofd van haar gouden halsketting.

De verdachte die werd voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie, ontkende juist op dat moment dat hij de halsketting niet had geroofd. Ondanks dat de man werd geconfronteerd met een foto waarop hij te zien is, bleef hij ontkennen de vrouw te hebben beroofd en op die foto te zijn is.

Bij een ingesteld buurtonderzoek door agenten, gaf een getuige dezelfde beschrijving van D.D., maar de verdachte blijft ontkennen de vrouw te hebben beroofd. De buitgemaakte halsketting is nog niet achterhaald.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de recherche van Paramaribo in voorlopige verzekering geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: