Jaysoer Carwash gedenkt bejaardentehuizen in Nickerie

Jaysoer Carwash heeft wederom donaties gedaan aan bejaardentehuizen in het district in Nickerie. Dagblad Suriname verneemt het volgende betreffende deze donatie. De heer Jayant heeft ingespeeld op een verzoek afkomstig vanuit de bejaardentehuizen. Bejaardentehuis Rust werk en Huize Francis der E.B.G.S. waren voor deze keer de gelukkige ontvangers. De bejaardentehuizen zijn voorzien geworden van een levensmiddelenpakket, mondkapjes en hand sanitizer. In totaal heeft Jaysoer Carwash SRD 7000 besteed aan deze donatie. De geste is met heel veel dankbaarheid ontvangen door de bejaardentehuizen. Jaysoer Carwash Houdt steeds een loterij waarbij de hoofdprijs een ticket is. De huidige covid-19 situatie maakt de trekking moeilijk. Dit vanwege de omstandigheden, ons luchtruim is niet opengesteld zoals gewoonlijk.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: