Jair Tjon en Fa zeker van deelname olympische spelen

De Surinaamse wielrenner Jair Tjon En Fa is zeker van deelname aan de Olympische Spelen in Tokyo Japan 2021. Het was sinds vorig jaar bekend dat Tjon En Fa Suriname zou vertegenwoordigen op de spelen. Tjon En Fa won in 2009 het Surinaams kampioenschap wielrennen op de weg. In 2014 behaalde hij een derde plaats op de sprint tijdens de Centraal-Amerikaanse en Caraïbische Spelen. Op de Pan-Amerikaanse kampioenschappen baanwielrennen won Tjon En Fa in 2016 en 2019 een zilveren medaille op de sprint.

Atleten in de wachtkamer

Voor de atleten Tosh van Dijk (Taekwondo), Renzo Tjon A Joe (Zwemmen) en Miguel van Assen (Hinkstapspringen) is het niet zeker of ze zullen deelnemen aan de Olympische Spelen. Deze atleten zullen zich nog moeten kwalificeren. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) vergoed alle kosten bij de Olympische spelen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: