Isabelle Kaif’s debuut film ‘Time To Dance’

Isabelle Kaif’s Bollywood debuut, zij is Katrina Kaif’s zus, Time To Dance ziet eindelijk het levenslicht. Op maandag kondigde T-series aan dat de film, met Sooraj Pancholi in de hoofdrol, op 12 maart 2021 zal verschijnen. Samen met de aankondiging deelden de makers ook twee posters, die een glimp geven van Isabelle en Sooraj’s personages.

Afgaande op de posters, kunnen we raden dat de film over een danswedstrijd gaat aangezien we een prijs op de achtergrond zien. Zowel Sooraj als Isabelle zijn gekleed voor de wedstrijd en nemen de juiste pose aan. Op de poster staat ook: “Als het leven op de proef wordt gesteld, is het tijd om te dansen.”

De film markeert eveneens het debuut van choreograaf, thans regisseur, Stanley D’costa en wordt geproduceerd door Remo D’souza’s vrouw Lizelle. Naast Time To Dance heeft Isabelle ook Suswagatam Khushaamadeed, waarin ook Pulkit Samrat te zien is. Eerder dit jaar deelde ze een foto op Instagram om het project aan te kondigen.

Suswagatam Khushaamadeed is naar verluidt een sociale entertainer met een onderliggende boodschap van sociale harmonie. In de film zal Pulkit de rol spelen van een jongen uit Delhi, Aman, terwijl Isabelle de rol speelt van Noor die uit de stad Agra komt.

In 2020 vertelde Katrina over Isabelle’s project met Aayush Sharma getiteld Kwatha. De film was gepland voor een 2020 release, maar als gevolg van de pandemie, werd Kwatha uitgesteld. De makers hebben er nog geen update over gegeven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: