Herstelwerkzaamheden aan weg naar Atjoni

In de laatste week van februari worden onder technisch toezicht van de Wegenautoriteit (WA) herstelwerkzaamheden uitgevoerd op drie locaties op de weg naar Atjoni, zo meldt de Wegenautoriteit vrijdag 26 februari.

De herstelwerkzaamheden worden gecategoriseerd in twee fases, herstel van de bypass van de Mindrineti I brug en herstel van de brugdekroosters van de Tutaya I brug en de Koemboebrug.

Vanwege het niet beschikbaar zijn van de financiële middelen en gelet op de gevaarlijke situatie ter plekke, is een beroep gedaan op de lokale ondernemers om in te komen met materieel en arbeid. Dit herstelprogramma heeft aldus het karakter van Public Private Partnership (P.P.P.) met de Wegenautoriteit, het districtscommissariaat en de ondernemers.

De districtscommissaris Ludwig Mendelzoon van Brokopondo heeft hierbij samen met de Wegenautoriteit een bijzondere rol vervuld in het overleg met de ondernemers, waarbij de Wegenautoriteit de brugroosters beschikbaar stelt en de werkzaamheden technisch zal begeleiden. 

Volgens planning zullen de werkzaamheden in het weekend van 26, 27 en 28 februari worden afgerond en wordt een beroep gedaan op de weggebruikers om rekening te houden met enige stagnatie in de vlotte doorstroming van het verkeer.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: