Uitkering Covid-19 steun vindt in eerste week maart plaats

De regering laat donderdag in een verklaring weten, dat alle personen en bedrijven die door de Covid-19 pandemie getroffen zijn, zich online hebben geregistreerd in de periode van 1 tot en met 15 februari 2021, over een geldige bankrekening beschikken en geselecteerd zijn om in aanmerking te komen voor een financiële ondersteuning door de Surinaamse overheid, al in de eerste week van maart over de uitkering kunnen beschikken. 

Personen en bedrijven die geen bankrekening hebben en van wie er nog stukken verwacht worden ter indiening bij de banken, zullen de uitkering over de maand februari gelijk na het verkrijgen van de bankrekening ontvangen. Er wordt een dringend beroep gedaan op degenen die nog stukken bij de Belastingdienst Suriname moeten indienen ter opening van een bankrekening, om dat zo spoedig mogelijk te doen.

Voor meer informatie omtrent het bovenstaande kan men contact opnemen met het Directoraat der Belastingen via de telefoonnummers 477222, 475040 en 474059 en via het e-mailadres [email protected] van maandag tot en met donderdag van 07:30 uur – 15:00 uur en vrijdag van 07:30 – 14:30 uur.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: