Succesvolle projecten van Lotus Group NL-SU

De organisatie Lotus Group NL-SU heeft haar sociale doelen en projecten succesvol afgerond. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van CEO Sabita Sewbaransingh-Mahabier. Zij en haar partner zijn al jarenlang actief bezig voor de minderbedeelden en sociaal zwakkeren uit de Surinaamse samenleving. Zij hebben onlangs weer een mega zeecontainer schoolmeubilair, waaronder kindertafels en stoelen, allerlei schoolspullen en voedselpakketten, geheel op eigen kosten laten verschepen naar Suriname en dit alles persoonlijk overhandigd aan verschillende behoeftige scholen in Paramaribo, district Wanica, district Commewijne en het district Nickerie. Ook de voedselpakketten hebben zij persoonlijk geschonken aan behoeftige gezinnen in de verschillende districten. Stars4Su Team in NL heeft via een inzamelingsactie van de GoFundMe en dankzij de donateurs hiervan, voedingswaren gekocht en voedselpakketten samengesteld. Alle spullen werden in NL verzameld, opgehaald en ingepakt vanuit verschillende locaties met volledige financiële steun van Lotus group. Onlangs werd op het Kabinet van de President en bij De Nationale Assemblee ook duurzame en luxe Non Touch Sanitizing Desinfectie Kiosk apparaten geschonken waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt in deze Corona periode. Zodoende zijn een aantal projecten met succes afgerond aldus de CEO.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: