Politie voert surveillance op Afobakaweg op na vele ongevallen

Gelet op de vele aanrijdingen die in de afgelopen periode hebben plaatsgevonden, worden de afdeling Verkeer van het Korps Politie Suriname vanaf donderdag verhoogde verkeerssurveillances uitgevoerd op de Afobakaweg, zo meldt het korps. Dit jaar hebben al elf personen als gevolg van aanrijdingen in het verkeer het leven gelaten, van wie vier op de Afobakaweg.  De reguliere verkeerscontroles zullen worden opgevoerd, waarbij op de navolgende zaken en/of overtredingen gelet zal worden:

– De bescheiden van het voertuig

– Snelheid op de weg

– Rijden onder invloed van alcohol

– De wijze van vervoer en het aantal passagiers in autobussen of andere voertuigen.

Aan weggebruikers wordt gevraagd hiermee rekening te houden.

error: Kopiëren mag niet!