Onder vuur genomen ondernemer vuurt terug op twee verdachten – Een verdachte dood aangetroffen

Iets na middernacht donderdagochtend hebben twee gewapende en gemaskerde mannen schoten afgevuurd op een ondernemer aan de Martin Luther Kingweg, naast het Seedorf Stadion, zo heeft de redactie van Dagblad Suriname vernomen.

De man werd niet door kogels geraakt. Hij heeft de schoten beantwoord door terug te schieten op ze. De twee verdachten zijn hierop een bos in gerend. 

De ondernemer schakelde de politie van Paranam in. 

Het levenloos lichaam van een van de verdachten werd iets later op een aangrenzend perceel aangetroffen. Het lichaam zou een schotwond in de rug hebben. Het is onduidelijk of de tweede verdachte ook is geraakt door kogels uit het wapen van de ondernemer. 

Vermoed wordt dat de twee mannen van plan waren een overval te plegen op de ondernemer.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: