Bondscoach Gorré roept Leeuwin en Pinas op voor Natio

Ramon Leeuwin en Shaquille Pinas maken deel uit van de voetbalselectie van het Surinaams elftal voor de komende twee WK-kwalificatiewedstrijden. Suriname speelt 24 maart een thuiswedstrijd tegen de Kaaimaneilanden. Drie dagen later volgt het uitduel met Aruba. Door de introductie van een zogenoemd sportpaspoort door de Surinaamse regering werd het eind 2019 mogelijk Nederlandse voetballers van Surinaamse afkomst te selecteren voor het Surinaamse elftal. Onder anderen Ryan Donk, Kelvin Leerdam, Florian Jozefzoon, Diego Biseswar en Sheraldo Becker werden door Gorré al verwelkomd.
Suriname neemt het in de eerste ronde van de WK-kwalificatie behalve tegen de Kaaimaneilanden en Aruba ook op tegen Canada en Bermuda.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: