Vandaag opening Magenta Farmers Market

Vandaag is de opening van de Magenta Farmers Market aan de Frederikshoopweg. De Magenta Farmers Market is een drive-thru markt, waar er dagelijks landbouwproducten, vis, vlees en andere producten ten verkoop aangeboden zullen worden. Dit initiatief is, vanwege de covid-19 pandemie, genomen door Radjesh Ramsaran, directeur van Rashiv Onroerend Goed Maatschappij N.V. Zo wilt dit bedrijf zijn bijdrage leveren om de verspreiding van de pandemie tegen te gaan en kan de gemeenschap dan op een gemakkelijke en veiliger manier aan groente, fruit, vis en vleeswaren komen. Het is ook bedoeld om de groenteverkopers, die nu langs de straten staan, de gelegenheid te geven hun groente op een veilige manier te verkopen. Langs de weg kan het gevaarlijk zijn en er ontstaat zo ook een file. Met de Magenta Farmers Market wordt dat probleem gedeeltelijk ook opgelost. De openingstijden zijn dagelijks van 7. 00 uur tot 18.00 uur. De markt is gevestigd aan de Verlengde Fredrikshoopweg # 324. De prijs voor een stand is nog niet vastgesteld. Er zijn geen vrije stands meer, alles is al bezet. Als er geïnteresseerden zijn die willen verkopen, zal de leiding een mogelijkheid bekijken.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: