Ministerie van Justitie en Politie werkt aan digitalisering Covid -19 dispensatie

Het ministerie van Justitie en Politie werkt aan de volledige digitalisering van de dispensatieverlening. In het proces van het digitaliseren van de Covid-19-dispensatie wordt het bestand van het Kabinet van de President aan het Covid-19 Coördinatieteam van het Korps Politie Suriname overgedragen, zo bericht het ministerie dinsdagavond. Dispensatiebrieven die eerder door het Kabinet van de President zijn uitgegeven en ondertekend door het hoofd van de Presidentiële Beveiliging, zijn tot en met 15 maart geldig.

De personen die in het bestand voorkomen, hoeven zich niet online te registreren. Na 15 maart zal de politie tijdens de uitoefening van de controlewerkzaamheden uitsluitend vanuit het digitale bestand de controle verrichten. Het Ministerie van Justitie en Politie dat belast is met de handhaving van de Covid-19 maatregelen roept de totale samenleving op om zich strikt te houden aan de geldende maatregelen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: