Marlon Williams: activiteiten van Brando op de beeldbuis

projecten die zijn vastgelegd worden uitgezonden via diverse televisiestations. Sinds vorig jaar december is Brando op de beeldbuis met zijn eigen tv-programma. De programma’s gaan meer over Setdans en Zang. “Het is een hele uitdaging zegt Brando. In Nederland had ik ook mijn eigen tv-programma namelijk “Brando op straat” zegt de coördinator. Gisteren, 23 februari, is het volgende moment uitgezonden uit 2007. Daarbij hebben 12 hoogopgeleide oudere dames zich aangemeld voor deelname aan Setdans. Hun Setdans groep heette toen De Rode Paloeloe Ze waren toen tussen de 55 en 65 jaar. Zij hadden toen meegedaan met een Setdans show. Momenteel zijn de dames al  tussen 69 en 80 jaar. De organisatie heeft alles uit de kast gehaald en prachtige programma gereed gemaakt voor de uitzendingen. Helaas zijn enkele van de deelnemers al komen te overlijden. Onder de benaming Brando tv  tracht de organisatie het publiek te entertainen met herinneringen uit die tijd die zijn vastgelegd. Setdans is een dansstijl die wordt uitgevoerd door 4 paren waarbij het grondpatroon uit een kring bestaat. Men is goed afgestemd op elkaar. De kenmerken van deze dansstijl zijn, een buiging, de cirkeldraai, zig zag en de zorgeldraai. De buiging symboliseert het respect naar de vrouwelijke partner.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: