President Santokhi: ‘Regering keurt berichten over leningen resoluut af’

President Chandrikapersad Santokhi heeft zojuist aangegeven dat de regering berichten over het nemen van leningen resoluut afkeurt. Er wordt bewust onjuiste informatie gelanceerd. “Laat het duidelijk zijn: we lenen niet. Na de overname is er tot augustus geleend. Daarna is het land op eigen kracht gedraaid. Niet op kracht van kapitalisten die geld lenen. Een ieder die van de staat een financiële tegemoetkoming moet krijgen, kan elke maand met goed gevolg op zijn geld rekenen. We gaan het ook verruimen. We zijn met de vakbonden bezig om te kijken dat er koopkrachtversterking komt”. Het staatshoofd reageerde op berichtgeving in lokale media waar er gesuggereerd wordt dat er leningen worden genomen voor staatsfinanciën.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: