Covid-19: 2 personen overleden

11 personen dinsdag Covid-19 positief getest

Het aantal personen dat dinsdag Covid-19 positief is getest bedraagt 11, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten dinsdagavond, dat was vrijdag 16, zaterdag 2, zondag 12 en maandag 1. Er zijn dinsdag 130 tests uitgevoerd. 10 Patiënten zijn genezen verklaard. Helaas zijn twee patiënten overleden aan de gevolgen van het Coronavirus, waardoor het totaal aantal doden sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart vorig jaar nu 170 bedraagt.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 5 en 22 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 38 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie, 10 minder dan zondag. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.880.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: