Politiebericht over ontevreden internetgebruiker die medewerker telecombedrijf mishandelt

De 25-jarige C.C. meldde zich dinsdag 16 februari op het politiebureau Latour, nadat hij uit onvrede over zijn internetverbinding een medewerker van een telecombedrijf had mishandeld en de ruit van een dienstvoertuig had vernield. De verdachte werd aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld, zo bericht het Korps Politie Suriname zondagavond 21 februari.

Het Command Center speelde dinsdag een bericht door aan de politie van Latour, dat een zware mishandeling en vernieling zich had voorgedaan op de Latourweg.

De politie deed de locatie aan voor onderzoek, waaruit bleek dat medewerkers van een telecombedrijf bezig waren met werkzaamheden langs de openbare weg. Zij verklaarden, dat een ongeduldige jongeman, die het vermoedelijk erg vond dat hij geen internet had, naar hun toekwam en vroeg hoe lang het nog zou duren, voordat hij weer kon beschikken over internet. De medewerkers vroegen hem nog even geduld te betrachten, aangezien de werkzaamheden nog enige tijd zouden duren.

Dit antwoord viel niet in goede aarde bij C.C. en toen hij opmerkte dat het internetprobleem nog niet was opgelost, bewapende hij zich met een balk, waarmee hij de voorman mishandelde en vervolgens de zijruit van het dienstvoertuig aan diggelen sloeg. 

De zwaargewonde medewerker werd voor medische hulp per eigen gelegenheid overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De verdachte werd voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie en na afstemming met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: