Man (32) verkracht vrouw na houseparty te Latour

De 32-jarige B.O., die zaterdag 13 februari samen met enkele jeugdigen een houseparty te Latour had georganiseerd, is aangehouden, verdacht van verkrachting, zo meldt het Korps Politie Suriname zondag 21 februari.

De politie van het bureau Latour kreeg van het Command Center de melding, dat er te Latour vermoedelijk iemand was verkracht.

Volgens het voorlopig politieonderzoek besloten de aanwezigen op de houseparty, vanwege de avondklok, tot de volgende dag op de locatie te blijven. Het slachtoffer en een kennis van haar, met wie zij naar de houseparty was geweest lagen op een bed. Op een bepaald moment stond de man op, waarna B.O. naast de vrouw op het bed ging liggen.

Volgens verklaring van het meerderjarig slachtoffer was zij in diepe rust en voelde plotseling dat haar borsten en billen werden betast, waarbij een man haar seksueel misbruikte. Ze schrok wakker, stond op, deed het licht aan en zag dat de voor haar onbekende man B.O. op het bed lag.

Het slachtoffer werd na medisch te zijn behandeld heengezonden.

B.O. gaf toe de vrouw seksueel te hebben misbruikt. Hij werd door de politie in voorlopige verzekering gesteld na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: