Groep demonstranten zoekt steun bij Maisha Neus

Het protest van Sibrano Pique afgelopen vrijdagmorgen leidde tot zijn aanhouding. In de middaguren werd hij weer vrijgelaten. Hierna begaf hij zich naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Boze burgers kwamen eerder op de dag voor hem op door zich onder meer te uiten in het openbaar. Maisha Neus was aanwezig onder de groep verhitte personen. In een video welke circuleert, is te zien dat Neus emotioneel aangeslagen is en wordt gesteund door de mensen, die haar omhelzen en bemoedigend toespreken. Op de video vraagt de groep Neus om de strijd voort te zetten en merkt op dat zij haar daarbij zullen steunen. Neus om een reactie gevraagd wat precies bedoeld wordt met ‘steunen’ en ‘voortzetten’ kon nog geen antwoord geven op deze vraag. Enkele burgers merken op dat als er een vergunning was aangevraagd de actie niet op deze manier, met de aanhouding van Pique, zou zijn verlopen.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: